باستانشناسان بازهم بيشاپور را کاويدند

معاون ميراث فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان فارس با بيان اين مطلب به ميراث آريا(chtn)،گفت: در اين راستا ابتدا لازم بود تاخاک‌هاي انباشته شده از حفاري‌هاي باستانشناسي گذشته که درسايت باقيمانده بود از محوطه خارج و سايت کاملا پاکسازي شود که در اين راستا با تلاش‌هاي مستمر گروه حجم زيادي از خاک‌ها از سطح محوطه استخراج شد.

مصيب اميري افزود: مرحله دوم کار در ادامه ترانشه‌هايي که سال‌هاي پيش توسط دکتر سرفراز به منظور پژوهش باستانشناسي ايجاد شده بود کار را ادامه داديم و تکه‌هاي زيادي سفال از حفاري‌هاي گذشته بدست آمده است .

وي تصريح کرد: اين تکه‌هاي سفال اغلب متعلق به دوران ساساني و يا اسلامي هستند که در لايه هاي تحتاني بيشتر با سفال‌هاي ساساني مواجه شديم ودر لايه هاي سطحي و فوقاني بيشتر سفال‌هاي اسلامي بدست آمد.

اميري اضافه کرد: با بازنگري در محدوده حفاري‌هاي گذشته و سفال‌هاي بدست آمده ساساني و اسلامي هرچه به سمت جنوب شهر پيش مي رويم آثار اسلامي بيشتري بدست مي آيد و بخش‌هاي شمالي شهر بيشتر ساساني است و در قسمت‌هايي که سفال بدست نيامده است آثار معماري وجود ندارد .

اميري ادمه داد: طي اين عمليات پژوهشي همزمان بخش‌هايي از بنا که نياز به مرمت و ساماندهي دارند نيز ترميم خواهند شد .

وي تاکيد کرد: اميدواريم با اين مطالعات و تکميل اطلاعات بتوانيم در راستاي ثبت اين شهر تاريخي در فهرست جهاني يونسکو اقدام کنيم ./104

انتهای پیام/

کد خبر 1388062342